Cap a impremta!



Després de mesos de feina intensa, aquesta setmana he enviat a impremta el conte 'En Sebastià i el mar' (en català i castellà) que he estat il·lustrant. Encara no m'ho crec, però si, si... sembla que és de debò!
'En Sebastià i el mar' és un conte escrit amb cura per la Caterina Pérez, que publica Kireei cosas bellas i que aquest proper mes d'abril sortirà del forn!
Vull donar infinites gràcies a la Cristina Camarena, per la confiança en fer-me aquest encàrrec i sobretot per esperar-me pacient en tot aquest procés d'il·lustració i aprenentatge! Per mi és un regal enorme!

Después de meses de trabajo intenso, esta semana he enviado a imprenta el cuento 'Sebastián y el mar' (en catalán y castellano) que he estado ilustrando. Aún no me lo creo, pero si, si ... parece que es de verdad!
'Sebastián y el mar' es un cuento escrito con cuidado por Caterina Pérez, que publica Kireei cosas bellas y que este próximo mes de abril saldrá del horno!
Quiero dar infinitas gracias a Cristina Camarena, por la confianza en hacerme este encargo y sobre todo por esperarme paciente en todo este proceso de ilustración y aprendizaje! Para mí es un regalo enorme!