Estrenem La Mirada!






Aquest dilluns s'ha estrenat La Mirada, una proposta en el qual he estat treballant els darrers mesos, elaborant-ne la imatge gràfica i la comunicació visual.

La Cristina Camarena després de la seva experiència com a emprenedora amb el projecte Kireei, revista referent en l'entorn creatiu, crea La Mirada, una plataforma d'assessoria i acompanyament a l'emprenedor creada per ajudar de manera personalitzada a diferents projectes.

A la pàgina web de La Mirada s'hi pot trobar tota la filosofia del projecte així com els diferents materials i serveis:
  1. Tu hoja de Ruta: Una assessoria personalitzada sobre el teu projecte emprenedor a través d'un informe, un pla de màrqueting i assessorament oral per valorar tot allò que li manca al projecte per arrencar o per millorar-lo. 
  2. El Cuaderno del emprendedor: Una guia pràctica escrita per la Cristina Camarena on a través de 100 pàgines l'autora comparteix la seva experiència emprenedora de forma concentrada i didàctica per posar en marxa un projecte sòlid a llarg termini. 
Per seguir les novetats de La Mirada et pots subscriure a la Newsletter on setmanalment s'envia contingut interessant sobre l'emprenedoria als subscriptors. La subscripció a la Newsletter va acompanyada de la descàrrega del Decálogo del emprenedor, un document gratuït on s'hi concentren 10 de les qualitats necessàries per emprendre un projecte sòlid.

En aquest nou projecte, acompanyem a la Cristina un seguit de col·laboradors i amics: L'Elena Ferro, escriptora i docent, la Montse Mármol, fotògrafa i directora d'art, la Rocío Mejías, dissenyadora gràfica, maquetadora i il·lustradora, Heva Hernández, fotògrafa i directora d'art, en Xavi Valentí, informàtic i jo mateixa, la Coaner, dissenyadora gràfica, il·lustradora i docent. Un equip creatiu de col·laboradors que ens posem al servei de l'emprenedor per donar forma i color al seu projecte.

Benviguts a La Mirada!