A Kireei 6!




Fa dies uns dies que tinc la Kireei 6 a casa. Em va fer moltíssima il·lusió que me la regalés la Cristina Camarena (la directora de la revista) quan ens vam trobar a Sant Cugat al Festival Petits Grans Llibres!, preparant el taller de Batiscaf al mar i tenia moltes ganes de llegir-la.

Kireei Magazine dedica aquest número al tema de la casa i la ciutat i inclou molts articles, entrevistes, presentacions de projectes creatius, aconseguint ser una publicació feta amb molta cura, dedicació i que enllaça molta feina sovint invisible.

Entremig de les seves pàgines hi ha l'article Así se hizo Batiscafo on s'explica com i quan es va començar a donar forma a la idea d'elaborar un compendi de contes il·lustrats i com es va anar construint tota la proposta fins a arribar a la seva publicació. 

Estic contenta de tornar a participar en un nou número de la revista, aquesta vegada fent una il·lustració que acompanya l'article La pasión por la lectura, ¿nace o se hace? escrit per l'Elena Ferro. L'article és una reflexió que parla sobre l'hàbit de llegir, entès des del punt de vista de la llibertat i no des de la imposició. D'aquí que el text estigui acompanyat del decàleg il·lustrat sobre Els drets dels lectors redactat pel francès Daniel Pennac que realça la idea de la importància d'entusiasmar als infants perquè comencin a llegir per pur plaer.

El nou número de Kireei Magazine es pot aconseguir a la botiga on-line i a diferents punts de venda.